Thoughts on thoughtless mind

thoughtless-logo-220x150

 

Have you ever experienced thoughtless state of mind. No single thought on the mind, just pure emptiness and a difficult state of mind. I wish I could get away from the thoughts which are all the time bombarding on the mind and even sometimes they are just natural. It is indeed impossible not to have any thoughts in the mind at any time. May be I am more sceptical about it. It may possible but I don’t know how to achieve it. 

Is there anyone I can talk to?

image

Math-a-magic–YOUR AGE

Math-a-Magic : Try to calculate your age. Nice Trick to do.

“I suppose IT’D BE BETTER IF I’D NEVER BEEN BORN AT ALL.”

I suppose it'd be better if I'd never been born at all.

the quieter you become, the more you are able to hear–<< back | track 5

backtracklinux5

Self portrait

image

Cool camera effect using Galaxy S III.

Isn’t it strange that everyone wants free advice on how to make money quickly, and yet ending up loosing money freely?

make-moeny-online-quickly

Isn’t it strange that everyone wants free advice on how to make money quickly, and yet ending up loosing money freely?

TAX–Can’t you be more efficient.

image

 

1) Qus. : What are you doing?
Ans. : Business.
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!
2) Qus. : What are you doing in Business?
Ans. : Selling the Goods.
Tax : PAY SALES TAX!!
3) Qus. : From where are you getting Goods?
Ans. : From other State/Abroad
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!
4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?
Ans. : Profit.
Tax : PAY INCOME TAX!
5) Qus. : How do you distribute profit ?
Ans : By way of dividend
Tax : Pay dividend distribution Tax
6) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?
Ans. : Factory.
Tax : PAY EXCISE DUTY!
7) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?
Ans. : Yes
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!
8) Qus. : Do you have Staff?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!
9) Qus. : Doing business in Millions?
Ans. : Yes
Tax : PAY TURNOVER TAX!
Ans : No
Tax : Then pay Minimum Alternate Tax
10) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
Ans. : Yes, for Salary.
Tax : PAY CASH HANDLING TAX!
11) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
Ans. : Hotel
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!
12) Qus.: Are you going Out of Station for Business?
Ans. : Yes
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX!
13) Qus.: Have you taken or given any Service/s?
Ans. : Yes
Tax : PAY SERVICE TAX !
14) Qus.: How come you got such a Big Amount?
Ans. : Gift on birthday.
Tax : PAY GIFT TAX!
15) Qus.: Do you have any Wealth?
Ans. : Yes
Tax : PAY WEALTH TAX!
16) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
Ans. : Cinema or Resort.
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!
17) Qus.: Have you purchased House?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !
18) Qus.: How you Travel?
Ans. : Bus
Tax : PAY SURCHARGE!
19) Qus.: Any Additional Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.’s TAX !!!
20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY INTEREST & PENALTY!
21) Qus.: Do you own a Vehicle?
Ans.: Yes
Tax: Pay Road Tax!
22) Qus.: Do you drive a Vehicle?
Ans.: Yes
Tax: Pay Toll Tax!
23) INDIAN :: Can I Die Now??
Ans :: WAIT WE ARE ABOUT TO LAUNCH THE FUNERAL TAX!!!

HOW SMART IS YOUR RIGHT FOOT?

clip_image001

I and Mind

IThinkMindFollows-MindThinksIwonder.