TAX–Can’t you be more efficient.

image

 

1) Qus. : What are you doing?
Ans. : Business.
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!
2) Qus. : What are you doing in Business?
Ans. : Selling the Goods.
Tax : PAY SALES TAX!!
3) Qus. : From where are you getting Goods?
Ans. : From other State/Abroad
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!
4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?
Ans. : Profit.
Tax : PAY INCOME TAX!
5) Qus. : How do you distribute profit ?
Ans : By way of dividend
Tax : Pay dividend distribution Tax
6) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?
Ans. : Factory.
Tax : PAY EXCISE DUTY!
7) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?
Ans. : Yes
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!
8) Qus. : Do you have Staff?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!
9) Qus. : Doing business in Millions?
Ans. : Yes
Tax : PAY TURNOVER TAX!
Ans : No
Tax : Then pay Minimum Alternate Tax
10) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
Ans. : Yes, for Salary.
Tax : PAY CASH HANDLING TAX!
11) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
Ans. : Hotel
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!
12) Qus.: Are you going Out of Station for Business?
Ans. : Yes
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX!
13) Qus.: Have you taken or given any Service/s?
Ans. : Yes
Tax : PAY SERVICE TAX !
14) Qus.: How come you got such a Big Amount?
Ans. : Gift on birthday.
Tax : PAY GIFT TAX!
15) Qus.: Do you have any Wealth?
Ans. : Yes
Tax : PAY WEALTH TAX!
16) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
Ans. : Cinema or Resort.
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!
17) Qus.: Have you purchased House?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !
18) Qus.: How you Travel?
Ans. : Bus
Tax : PAY SURCHARGE!
19) Qus.: Any Additional Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.’s TAX !!!
20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY INTEREST & PENALTY!
21) Qus.: Do you own a Vehicle?
Ans.: Yes
Tax: Pay Road Tax!
22) Qus.: Do you drive a Vehicle?
Ans.: Yes
Tax: Pay Toll Tax!
23) INDIAN :: Can I Die Now??
Ans :: WAIT WE ARE ABOUT TO LAUNCH THE FUNERAL TAX!!!

Uttrayan in 180 Panorama

IMG_3811_stitch

This photo has taken on 14th January 2012 from roof top of Flamingo Tower, Porbandar.

panaromaPart2

panaromaPart3

Chaupati in 180 degree.

Presence of mind Always Helps, Never Panic !!!!!!!!

In a shop a man asked for 1/2 kg of butter. The salesperson, a young boy, said that only 1kg packs were available in the shop, but the man insisted on buying only 1/2 kg.
So the boy went inside to the manager’s room and said “An idiot outside wants to buy only 1/2 kg of butter”.
To his surprise, the customer was standing behind him.
So the boy added immediately, “And this gentleman wants to buy the other half !!!!!!”.
After the customer left, the manager said “You have saved your position by being clever enough at the right time. Where do you come from?”
To this the boy said, “I come from Mexico . The place consists of only prostitutes and football players !!!!!”
The manager replied coldly, “My wife is also from Mexico “.
To this the boy asked excitedly, “Oh yeah? Which team does she play for?”
Presence of mind Always Helps, Never Panic !!!!!!!!

Daily Blog Photo–CHRISTMAS IS COMING.. the GOOSE IS GETTING FAT ….

Photos from Dueos phone 009

“What a title….” When I first show this little pillow. CHRISMAS IS COMING.. the GOOSE IS GETTING FAT….

Daily Blog Photo- Diwali decoration in Vadodara

diwali decoration in vadodara

This year I was in India during Diwali [Festival of the lights]. It was pleasant and festival moods to make me happy.

Daily Photo– Blur Pepsi….

Daily Photo - Blurr Pepsi... Windows Live Tags: Photo,Blur,Pepsi
WordPress Tags: Photo,Blur,Pepsi

Daily Photo–Is it wrong to do good in a bad way?

Is it wrong to do good in bad way?

“IS IT WRONG TO DO GOOD IN A BAD WAY?” – Anonymous