Overwhelm by LinkedIn responses

image

Original Post

I am really overwhelm by the response and viewers who looked at my post on LinkedIn. It is but obvious that I can not able to pin point who looked at it but at least I can say 182 of them where Managers/CEOs which means to me a lot. Most of them were Recruiters as you can see. But I am More interested talking to managers/directors where I think I can add value to their organization.

I admire all the companies and their management styles, they all are great and I am proud that some of the most recognised companies from Midlands and I adore them all. For the new role I am really keen to meet personally which allow me to excel my dreams and in return I will give my commitment to the company to put value back by serve them for next 5 years undoubted.

If it sounds good enough to you and feel that investing in my intellectual can reward your organization with greater returns then please contact me or delegate your HR to send me a proposal which I unable to denied. Your HR can email me from here.

I look forward to hear from you soon.

Sincerely,

Ravi Lodhiya

p.s.: If you are a Key Decision maker and want to save 25% agency fees then please approach me directly.

p.p.s.: Recruiters don’t be afraid to contact me either. I admire you equally and happy to have you business. So feel free to drop me a line.

What do you do with massive Data?

I have came across a huge data of people and thought about it what do you do with it? I am not a person who trade souls for profits. It’s Devil’s JOB not me. 

 

Devil's Job

Hellow sweetie.

image

Please remove your shoes/slippers hear Thank you

20121014_114026

Get the message.?!!!!!

Isn’t it strange that everyone wants free advice on how to make money quickly, and yet ending up loosing money freely?

make-moeny-online-quickly

Isn’t it strange that everyone wants free advice on how to make money quickly, and yet ending up loosing money freely?

TAX–Can’t you be more efficient.

image

 

1) Qus. : What are you doing?
Ans. : Business.
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!
2) Qus. : What are you doing in Business?
Ans. : Selling the Goods.
Tax : PAY SALES TAX!!
3) Qus. : From where are you getting Goods?
Ans. : From other State/Abroad
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!
4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?
Ans. : Profit.
Tax : PAY INCOME TAX!
5) Qus. : How do you distribute profit ?
Ans : By way of dividend
Tax : Pay dividend distribution Tax
6) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?
Ans. : Factory.
Tax : PAY EXCISE DUTY!
7) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?
Ans. : Yes
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!
8) Qus. : Do you have Staff?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!
9) Qus. : Doing business in Millions?
Ans. : Yes
Tax : PAY TURNOVER TAX!
Ans : No
Tax : Then pay Minimum Alternate Tax
10) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
Ans. : Yes, for Salary.
Tax : PAY CASH HANDLING TAX!
11) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
Ans. : Hotel
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!
12) Qus.: Are you going Out of Station for Business?
Ans. : Yes
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX!
13) Qus.: Have you taken or given any Service/s?
Ans. : Yes
Tax : PAY SERVICE TAX !
14) Qus.: How come you got such a Big Amount?
Ans. : Gift on birthday.
Tax : PAY GIFT TAX!
15) Qus.: Do you have any Wealth?
Ans. : Yes
Tax : PAY WEALTH TAX!
16) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
Ans. : Cinema or Resort.
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!
17) Qus.: Have you purchased House?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !
18) Qus.: How you Travel?
Ans. : Bus
Tax : PAY SURCHARGE!
19) Qus.: Any Additional Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.’s TAX !!!
20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY INTEREST & PENALTY!
21) Qus.: Do you own a Vehicle?
Ans.: Yes
Tax: Pay Road Tax!
22) Qus.: Do you drive a Vehicle?
Ans.: Yes
Tax: Pay Toll Tax!
23) INDIAN :: Can I Die Now??
Ans :: WAIT WE ARE ABOUT TO LAUNCH THE FUNERAL TAX!!!

HOW SMART IS YOUR RIGHT FOOT?

clip_image001

Presence of mind Always Helps, Never Panic !!!!!!!!

In a shop a man asked for 1/2 kg of butter. The salesperson, a young boy, said that only 1kg packs were available in the shop, but the man insisted on buying only 1/2 kg.
So the boy went inside to the manager’s room and said “An idiot outside wants to buy only 1/2 kg of butter”.
To his surprise, the customer was standing behind him.
So the boy added immediately, “And this gentleman wants to buy the other half !!!!!!”.
After the customer left, the manager said “You have saved your position by being clever enough at the right time. Where do you come from?”
To this the boy said, “I come from Mexico . The place consists of only prostitutes and football players !!!!!”
The manager replied coldly, “My wife is also from Mexico “.
To this the boy asked excitedly, “Oh yeah? Which team does she play for?”
Presence of mind Always Helps, Never Panic !!!!!!!!

Daily Photo–Dilemma of a developer

The classic example of communication gap in a every developers’ life. It is truly a dilemma of a developer.

Daily Photo – You’re Seeking Failure When You Cling to a Single Idea

You’re Seeking Failure When You Cling to a Single Idea

Quotable

Francis Crick